Divendres, 8 de maig del 2009

Dos premis Sant Feliu Online!

Quina sorpresa! Aquest matí, mentre caminava pel carrer, em truquen per anunciar-me que he resultat guanyador als Premis de Continguts Digitals Sant Feliu Online per partida doble!

D’una banda, he obtingut el segon premi al “millor bloc ciutadà”, que és aquest que esteu llegint (albertbonet.net, cal que m’autolinki?). I, el que em fa més il·lusió (molta molta!) és el primer premi al “millor ús corporatiu d’eines web 2.0” en un comerç. És a dir, el web de la botiga del meu pare, dissenymobles.com. Aquest premi em fa especial il·lusió, per tota la feina i esforç que hi dediquem, tant el meu pare (escribint i posant cara i veu als videoblogs) com jo (que sempre l’avasallo amb noves propostes, que si Twitter, que si Facebook…).

A la primera edició d’aquests premis ja vaig ser premiat. Suposo que aquesta vegada me n’han donat dos com dient-me “va, que sí, que no cal que et presentis més…”. Ha! Fora bromes, he estat molt sorprès. D’alguna manera, sabia que era possible, fins i tot plausible, que el jurat s’inclinés per alguna de les meves propostes. Però en veure la quantitat i qualitat dels participants vaig veure que seria difícil.

Vull fer una menció especial a una les candidates a “millor ús d’eines 2.0 en un petit comerç”. Honestament, estava convençut que seria ella a qui donarien el primer premi. Fins i tot ho vaig comentar a casa. Perquè trobo que és un excel·lent exemple d’ús d’Internet per part d’un petit comerç, i perquè el disseny del web és senzillament brillant. És la Núria Cateura, de NUCS. Us la recomano.

Dissabte a les 13h a la sala de plens de l’Ajuntament s’entreguen part dels premis. Un amic el recollirà en nom meu, perquè a aquella hora tinc boda (no, no sóc jo qui em caso). I diumenge a les 18h faran entrega del premi a la web de Disseny Mobles a l’estand de DeBotigues que hi haurà al Passeig Nadal. Com no pot ser d’una altra manera, allà hi serem amb la càmera, per fer-ne un videoblog.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 8 de maig del 2009 a les 1:59 i parla sobre Disseny Mobles, Esdeveniments, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 4 comentaris per “Dos premis Sant Feliu Online!”

 1.   Dissabte, 9 de maig del 2009

  David G. diu:

  Ja es veia venir… moltes felicitats!! Premi merescut ;)

 2.   Diumenge, 10 de maig del 2009

  Albert Bonet diu:

  Gràcies David!

 3.   Dilluns, 11 de maig del 2009

  Nuria diu:

  Me’n alegro molt de ser el teu rival, així em poses el llistó molt alt, felicitats maco!!

 4.   Dilluns, 11 de maig del 2009

  Albert Bonet diu:

  Gràcies Nuria!

Deixa'm un comentari