Dimecres, 11 de maig del 2016

Gràcies papa

Gràcies papa per sempre ser aquí disponible per a mi, per a nosaltres.

És una joia sentir el teu suport incondicional. Sovint em queixo que no ens entenem, que no m’entens, que ets tossut i capquadrat. Com jo, tens moltes imperfeccions. Però només amb aquesta virtut ja superes totes les imperfeccions: sempre he tingut el teu suport.

Avui he somiat que anava a la muntanya amb tu i m’asseguraves la corda per baixar per un barranc. Jo em sentia totalment segur. Tan segur que em vaig llençava de cap al buit. I, com sempre, les teves mans fortes aguantaven el sutrac de la corda amb el meu pes. Així és com em fas sentir, sempre. Passi el que passi, sempre estàs disponible per donar suport i força a la família.

Fins i tot en els moments que la meva forma de ser o naturalesa ha reptat la teva concepció del món, fins i tot aleshores la teva mà ha estat disponible pel suport que necessités (i amb un gran conflicte interior, imagino).

Per tot això i molt més, gràcies.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 11 de maig del 2016 a les 9:26 i parla sobre Gratitud. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari