Dimarts, 31 de maig del 2016

Gràcies Roser

Gràcies Roser per ensenyar-me que es pot ser un líder des del cor.

Recordo aquella primera entrevista que em vas fer per entrar a treballar a Interactiva, quan jo encara estava a la universitat. Des d’aquell moment i durant els gairebé 4 anys que vaig estar treballant amb tu vaig sentir-me abraçat pel teu lideratge gentil. Era la meva primera vegada en una gran empresa, amb gent molt diversa i de diferents caràcters. Tu sempre vas ser una llum en l’equip. Eres la cap però també una col·lega. Algú a qui podies recórrer en cas de dubte o problema. La teva resposta sempre va ser d’amabilitat i apreciació. Fins i tot en els moments en què t’havies de posar dura, semblava que ho fessis amb una abraçada.

Em vas ensenyar que un líder ha de ser comprensiu, flexible als canvis per permetre que tothom aporti allò que sap fer millor. Vas mantenir aquest tarannà fins i tot davant d’actituds negatives dins l’equip, cosa que ningú et va agrair prou.

Per tot això, i per seguir sent una de les persones més honestes que conec, gràcies.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 31 de maig del 2016 a les 9:15 i parla sobre Gratitud. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari