Divendres, 8 de maig del 2009

Veniu a veure el musical de Sant Feliu

Avui divendres té lloc la funció número 11 del musical de la història de Sant Feliu, “Mil anys en deu dits“. A les 22h al teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu començarà una nova representació d’aquesta obra de teatre musical. Podreu conèixer, si no ho heu fet ja, la història dels 1000 anys de Sant Feliu de Llobregat a través de 10 escenes amb tot de cançons originals cantades en directe. Quan som tots 40 cantant en cor és impressionant. Si encara no l’heu vista, aquesta vegada ja toca!

Divendres passat, dia 1 de maig, com vaig anunciar, la vem representar a Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar. El que havia de ser el nou teatre, acabat d’innaugurar, va acabar sent la sala de plens de l’Ajuntament per gentilesa d’una ordre judicial. La funció va ser diferent, però maca. Un espai petit, on tot sonava molt a prop i amb poca gent, tan sols un centenar de persones de públic.

El Joan Lorenzo, autor i director de “Mil anys en deu dits”, ha fet un muntatge en vídeo del que va ser aquell dia. I aquest divendres dia 8 de maig, tot just començant les Festes de Primavera de Sant Feliu, no podeu faltar al millor musical amateur del món!


Aquest article ha estat publicat el Divendres 8 de maig del 2009 a les 1:51 i parla sobre Música, Teatre. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari