Dijous, 30 d'abril del 2009

De gira amb el teatre!

Bé… una gira ben bé no és. És un “bolo”. És que m’he emocionat. Mil anys en deu dits, el musical de la història de Sant Feliu de Llobregat, farà una funció a la VII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar. Serà demà divendres 1 de maig a les 15:45 a la sala de plens de l’Ajuntament de Pineda.

Serà la funció número 10 que farem amb públic. I jo que només vaig poder anar a un assaig un diumenge! Però després de tantes funcions, jo, com la majoria de companys del musical, me la sé de memòria (la meva part). Però bé, a última hora hem tingut un assaig general que ha refrescat la memòria, desencartronat els cartílags i fet bullir la sang, altre vegada.

Porto una setmaneta de bojos, dormint poc i treballant massa. Avui igual i divendres ens toca matinar per anar a Pineda, així que dissabte dormiré fin que el cos em digui prou! Tinc ganes de provar què se sent quan no poses el despertador quan te’n vas a dormir. Ja us ho explicaré pel Twitter.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 30 d'abril del 2009 a les 0:42 i parla sobre Esdeveniments, Teatre. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari