Divendres, 8 de maig del 2009

La ruta modernista, en vídeo

Per fi avui podreu veure el projecte que m’ha tingut tan ocupat les darreres setmanes. El documental sobre els edificis modernistes de la ciutat, o el que és el mateix, la Ruta Modernista de Sant Feliu de Llobregat. És el vídeo que rodàvem a dues càmeres durant la Setmana Santa i que els amics del Twitter i el Facebook han anat patint a través dels meus posts.

L’exposició on es projecta el documental s’inaugura avui divendres a les 20h (si voleu venir, hi seré, si puc). Estarà oberta fins el dia 7 de juny a la sala d’exposicions del Palau Falguera. Està realitzat a 3 pantalles independents, dura 25 minuts encara no i és molt i molt amè (paraula del meu pare, que s’adorm veient l'”APM?”). A través del presentador (que m’alegro molt de poder dir que sóc jo), fem un viatge virtual a través dels edificis d’estil modernista més importants de la ciutat. També veiem les apreciacions expertes de la historiadora de l’art Mercè Vidal (de fet, el vídeo està basat en l’extens estudi que ha fet ella). I la veu en off que fa de fil conductor és la de la companya Txe Arana.

L’heu de veure, però també us diré que es veuen fotografies històriques de principis de segle molt interessants (facilitades per l’Arxiu Comarcal, que fan una gran labor), i a través del mapa anem recorrent el que va ser el Pla d’Eixample de Sant Feliu de Llobregat de l’any 1902.

Una gran feinada que per fi ha pres forma definitiva i que vull que me la critiqueu quan l’hàgiu vist! Us deixo amb un petit (molt petit) tast.

[youtubepano 4Xk_s0lkOHk]

Aquest article ha estat publicat el Divendres 8 de maig del 2009 a les 9:09 i parla sobre Esdeveniments, Història, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari