Dilluns, 11 de maig del 2009

Premiat 2.0 vegades

Ahir a la tarda em van fer entrega, com vaig anunciar,  del premi al “millor ús corporatiu d’eines web 2.0″ en un comerç, per la web de Disseny Mobles. No puc estar més cofoi. Em fa molta il·lusió. Vem baixar tota la família, esclar. La meva germana va estar gravant amb la càmera mentre ens donaven el premi (un tros d’impressora làser a color que gairebé no hi cabia al cotxe).

Després ens van “agafar unes declas”, com es diu en l’argot professional (o uns inserts, diuen altres). Dues noies ens van gravar una breu entrevista al meu pare i a mi per l’informatiu a la xarxa que fa la gent de Sant Feliu Online (qui donava el premi). I en acabar, per fi, vaig poder visitar l’Exposició Nacional de Roses i saludar coneguts a la Fira Comercial, que encara no havia tingut temps. De tot plegat vaig publicar algunes fotos al Twitter, que podeu veure aquí.

Dissabte s’havien entregat els premis a “millor bloc ciutadà”, però com que no hi vaig poder ser-hi, un amic va anar-hi en nom meu. De l’entrega de diumenge aquí en teniu el vídeo, que també és l’entrada número 19 del videoblog de dissenymobles.com.

[youtubepano xHKSF6GPfP8]

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 11 de maig del 2009 a les 8:14 i parla sobre Disseny Mobles, Esdeveniments, Fotos, Internet, Tecnologia, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari