Diumenge, 28 de març del 2010

Classe a la Casa d’Oficis de Sant Feliu

Fa tres setmanes vaig tenir l’oportunitat de donar dues classes sobre realització audiovisual a la Casa d’Oficis de Sant Feliu de Llobregat. Aquestes noies i nois, que estudien el mòdul de Dinamitzadors Digitals Multimèdia, van ser molt bons alumnes i de seguida es va crear un bon ambient. A viam què diuen al seu bloc de mi… Massa bons, han estat.

Els vaig parlar de vídeo des de diverses perspectives. Vídeo a la xarxa, tecnologia audiovisual i conceptes tècnics, llenguatge audiovisual, composició, muntatge… I el segon dia vam sortir a rodar una peça que promocionés la Casa d’Oficis i les TIC a la nostra ciutat. La producció i realització les vam fer entre tots, i estic segur que a partir d’ara faran els seus vídeos amb una altra perspectiva.

Ha estat un plaer. I aquest és el vostre vídeo. És curtet, però maco.

[youtubepano WkZ0FOp1zkk]

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 28 de març del 2010 a les 10:26 i parla sobre Internet, Tecnologia, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Classe a la Casa d’Oficis de Sant Feliu”

  1.   Dilluns, 29 de març del 2010

    Lidia diu:

    De nou Albert moltes gracies per les teves classes :), ens van agradar mol a tots ;)

Deixa'm un comentari