Dijous, 26 de febrer del 2009

Prohibit fumar els no fumadors

No em fumis!

De tant en tant les autoritats adverteixen de l’atemptat contra la salut pública que impliquen certs hàbits. No és saludable fumar, però tampoc estar envoltat de fumadors. I això últim no depèn del no fumador, sinó de l’educació, respecte i nivell de maduresa del fumador.

Ja ho sabem, això. Però va bé que ens recordin que treballar amb condicions nocives per a la salud és dolent dolent. Perquè qui ho ha d’entendre de vegades s’hi resisteix. “Treballar en un ambient amb nicotina és com fumar quatre cigarretes al dia“, ens diuen. Jo repeteixo el mateix de sempre. O millor encara, ho linko.

I aquest és un bonic indicador situat en un lavabo d’un edifici d’oficines. Que quan al fumador li agafa el mono de la droga busca qualsevol lloc on amagar-se a fer el “pitillo”, escolta. Si no encara haurem de dir que anar a fer un riu és com dumar-se dues cigarretes.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 26 de febrer del 2009 a les 8:35 i parla sobre Actualitat, Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari