Dimecres, 25 de febrer del 2009

GMail és notícia?

Aquest matí el servidor de correu electrònic de Google ha estat inaccessible durant unes tres hores. Ens pensàvem que era la connexió d’internet, però aviat un company ha trobat la notícia que la incidència era a nivell mundial.

És notícia, això? Afecta a molta gent, gent que probablement utilitza GMail com a eina bàsica de la seva feina. El País ha publicat la notícia, i molts altres diaris generalistes. Les reaccions son molt nombroses, algunes gairebé apocalíptiques. Quan començava l’informatiu del migdia de Catalunya Ràdio fins i tot he pensat per un moment que destacarien aquesta notícia als titulars. Però no.

Tot plegat, una petita “caiguda” del servei. És inevitable.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 25 de febrer del 2009 a les 1:05 i parla sobre Actualitat, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 4 comentaris per “GMail és notícia?”

 1.   Dimecres, 25 de febrer del 2009

  Gerard diu:

  Doncs a RAC1 sí que l’han dita com a titular, i la primera!

  Salut!
  Gerard (el del Bricatmania ;))

 2.   Dimecres, 25 de febrer del 2009

  Albert Bonet diu:

  Doncs és gros, escolta! Ara que de RAC1 m’ho crec més, és un format d’informatiu diferent. Suposo que et refereixes el de 15 minuts, el 14:15, no?

  De totes formes, trobo el ressò que està tenint (sobretot en matèria de reflexions a posteriori) és desmesurat.

 3.   Dimecres, 25 de febrer del 2009

  Gerard diu:

  No, no, al de les 13h en punt, escolta.

  Sí, jo també crec que s’han passat, ni que s’hagués acabat el món… De fet, a mi només m’ha fallat quan he volgut moure dos correus a una carpeta…

 4.   Dimecres, 25 de febrer del 2009

  Albert Bonet diu:

  M’imagino la situació a la redacció de RAC1, igual que a la d’El País: “Ostres tu, que no em va el correu – No, a mi tampoc! – Mira, que al Twitter diuen que hi ha molta gent que no pot entrar-hi – Hosti, això és portada pel butlletí!”.

  mmm…

Deixa'm un comentari