Dijous, 19 de febrer del 2009

Temps i energia

No m’agrada la percepció que tinc del temps, però l’estic canviant.

Dimarts vaig començar les pràctiques de la carrera de Comunicació Audiovisual a Mola TV, a Sabadell. Tele petita, que segur que puc fer de tot. Això vol dir que no em queda temps per estar amb mi mateix. Matins, 4 hores a Sabadell; tardes, 8 hores a Esplugues; nit, 8 hores i escatx a casa; la resta les passo al tren i al trambaix.

Només porto dos dies així i vaig cansat. Necessito tenir una percepció del temps que em permeti seguir aquest ritme sense estressar-me. Necessito energia i saber gestionar-la eficientment (l’Ayurveda i els metges diuen que cal menjar molta fruita). Necessito viure el present i així m’estalviaré l’energia que gasto planificant-me mentalment.

De fet, a aquestes hores ja no tinc ganes d’escriure. No sé perquè he engegat l’ordinador. Sí, per actualitzar els Podcast de l’iPhone. I fa moltes setmanes que no vaig al cine. En fa tres que vull anar-hi, però la mandra i/o la feina extra i/o les últimes entregues de treballs i exàmens de la universitat m’ho han impedit.

Me’n vaig a descansar. Bona nit.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 19 de febrer del 2009 a les 0:25 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari