Dimecres, 3 de desembre del 2008

Qui dóna els premis aquí?

Fa poc comparava la qualitat dels serveis d’atenció al client de Movistar i d’Apple (amb qui tot posseïdor d’un iPhone s’ha de barallar). Doncs ara llegeixo que Telefónica ha estat premiada per la qualitat en el seu servei d’atenció!

El de Movistar ha estat guardonat com el millor Call Center de Telecomunicacions Mòbil 2008, i el de la xarxa fixa de Telefónica, com a millor Call Center en Experiència de Client. La meva pregunta és: qui coi atorga aquests premis?

Qualsevol persona que s’hagi hagut de barallar amb aquesta empresa per solucionar cap problema sap que senzillament no atén els clients. Si mai heu de trucar al 609 o al 1004, us deleitaran amb un atractiu viatge de no menys de 10 minuts de durada en el qual anireu saltant d’operador en operador com en un bucle sense final. Bé, els anomeno operadors perquè s’hi fan dir, però crec que els quedaria millor dir-se inoperadors, perquè operar, operen poc. Cadascun d’aquests inoperadors us demanarà sistemàticament el vostre número de telèfon, el vostre DNI, el codi postal, el número de peu que calçeu i la vostra pressió sanguínia. Coi, al menys que em preguntin com em dic i quin és el meu color favorit!

Tornant a la pregunta: qui atorga aquests premis? Doncs els dóna l’Associació Espanyola d’Experts en Centres de Contacte. “Centres de contacte”? Això inclou les cases de barrets? Perquè més contacte que allà… No podem dir que els telèfons d’atenció al client siguin centres de contacte, perquè parles amb màquines. Almenys els primers 4  minuts de trucada te’ls passes intentant fer entendre a un robot que el que vols és una “solución para el problema con el buzón de voz“, i no que tens “inchazón y flema en un pezón atroz“.

No, de debò, aquests “experts” en centres de contacte deuen tenir un sou i tot, o sigui que al menys s’ho podrien estudiar una miqueta abans de deixar anar bejanades com aquesta. Si miréssin una mica fora del país, si s’hi fixéssin en els centres d’atenció nord-americans, llavors sabrien el que és bo, i podrien comparar. Fins llavors, haurem de tenir el mateix sentit de l’humor que aquests “experts”.

Per cert, que ara Movistar ha començat a cobrar per un servei que és impossible que pugui donar.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 3 de desembre del 2008 a les 14:05 i parla sobre Actualitat, Queixes, Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari