Dilluns, 15 de setembre del 2008

Nit 25, Diada i pont

Per resumir:

Nit 25: Programa especial a TV3 per celebrar el 25è aniversari de “la teva”. Els d’Interactiva vam estar enfeinats amb el canal IP (vídeos exclusivament per a internet) i penjant a trossets el programa en directe al lloc web.

Diada Nacional de Catalunya: Després de tornar a les tantes de la feina, l’endemà lleva’t per presentar l’ofrena floral de l’11 de setembre a Sant Feliu (i jo encantat, és clar). A la foto notareu la cara de “quina son que tinc” i “em cauen les gotes de suor per la cara, i jo amb americana”. Però és un acte seriós, i cal mantenir el protocol la compostura.

Pont (digues-li cap de setmana llarg): Molt benvingut, el que sembla que ha estat l’últim pont (eminentment) estiuenc de l’any. Haurem de guardar el banyador i les xancles per uns mesos.

    Aquest article ha estat publicat el Dilluns 15 de setembre del 2008 a les 3:01 i parla sobre Esdeveniments, Filosofades, Fotos, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

    Deixa'm un comentari