Dimecres, 17 de setembre del 2008

Nova temporada 2008 de TV3

TV3, la tele pública de Catalunya, ha estrenat temporada de tardor. Han estat unes setmanes de força feina perquè hem volgut fer aquest lloc web amb totes les novetats. Això ha comportat que les companyes del portal web de TV3 i jo féssim un sobresforç per llençar-lo a temps.

Són vídeos exclusius per a internet; entrevistes molt curtes als presentadors dels programes que tornen o comencen aquesta temporada. Com sempre, hores de feina de producció, gravació, muntatge i redacció amb un resultat de pocs minuts.

[youtubepano wMa1_u3o3pA]

Aquest és el vídeo de l’Alguna pregunta més?. També n’hem fet de Bocamoll, El Club, Els matins, Silenci?, TVist, Àgora, Polònia, i de les novetats: Crackòvia i Emprenedors. I un avançament molt lleuger del nou show de nit de l’Helena Garcia Melero.

Ja direu vosaltres si els vídeos porten l’emprempta del “muntatge Bonet” o no… jeje

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 17 de setembre del 2008 a les 3:03 i parla sobre Actualitat, Internet, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari