Dimecres, 9 d'abril del 2008

L’hora morta del transport públic

Diumenge vaig pagar 25,15€ per un taxi de Barcelona a Sant Feliu. De gran vull ser taxista!

Vull denunciar el que des de fa temps anomeno l’hora morta del transport públic. I és que hi ha un període de 2 hores en què, els dissabtes i diumenges, és impossible tornar des de Barcelona a Sant Feliu de Llobregat en bus o tren. No és que jo surti molt de festa (més aviat poc, molt poc), però quan vaig a la capital, torno en Nit Bus que acostumo a agafar a Plaça Catalunya.

El problema és que l’últim Nit Bus surt a les 4:30 d’allà. I els caps de setmana, el primer tren de Renfe surt d’aquella estació a les 6:35 del matí. Com torno? En taxi? Ja no m’enganxaran més!

Una opció és esperar dues hores assegut a Plaça Catalunya. Una altra opció és fer un passeig per la comarca. És a dir, agafar el metro Línia 3 fins a Maria Cristina (que dissabte va tota la nit, amb freqüències de funcionari), i allà agafar el Trambaix (el primer surt d’allà a les 5:03 i cada mitja hora). Perquè si hem de fer cas del recorregut fictici que em recomana la web de TMB ho porto clar…

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 9 d'abril del 2008 a les 21:45 i parla sobre Fotos, Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari