Dijous, 10 d'abril del 2008

Disseny Mobles: el moble clàssic

Cinquena entrega del videoblog de dissenymobles.com. Ara el meu pare se centra en les formes de tendències del moble clàssic.

He tingut algunes dificultats per muntar aquest vídeo (concretament la versió en castellà). Observareu que hi ha un tros amb moltes imatges de recurs en comptes de la imatge del speaker. Error humà. Resulta que, després de passar els vídeos de la càmera (que és de disc dur, d’un amic) a l’ordinador, vaig eliminar-los tots. I va ser tota una sorpresa descobrir que només havia passat a l’ordinador una petita part dels vídeos gravats aquella tarda.

Per sort, vaig poder recuperar la majoria dels vídeos suprimits gràcies a una aplicació de recuperació d’arxius eliminats per discs durs. La minoria de vídeos que no vaig poder recuperar correspon a aquell tros del vídeo en què només apareixen imatges de recurs sobre la veu (gravada de forma externa).

Si us ha passat mai, que heu eliminat arxius que no tocaven, ja us imagineu la cara que se’m va quedar.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 10 d'abril del 2008 a les 10:50 i parla sobre Disseny Mobles, Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari