Divendres, 4 d'abril del 2008

El present continu, el canvi constant

Al CCCB fan el NOW. Què és? És una plataforma (digue-li cosa) per reflexionar sobre el present a partir de les transformacions científiques, tecnològiques, artístiques, socials i espirituals que s’esdevenen en aquest inici del segle XXI (21, sí).

Es basa sobretot en conferències, documentals i presentacions interactives que se centren en tots aquests camps. Fins i tot, demà dissabte, hi parlarà Richard Stallman (l’inventor, pràcticament, del software lliure). Jo hi he anat perquè m’ha cridat l’atenció l’Atles de l’espectre radioelèctric. Et diu quines freqüències s’utilitzen per a quines aplicacions, i al final t’adones que estem rodejat completament d’ones electromagnètiques que, segur, no poden fer cap bé a la salut.

Si hi aneu només que per l’atles electromagnètic, no cal que us molesteu perquè és el mateix que està penjat a la web. Però totes les altres propostes són interessants. Fins i tot el Banc Comú de Coneixements de Barcelona.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 4 d'abril del 2008 a les 18:34 i parla sobre Actualitat, Esdeveniments, Fotos, Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari