Divendres, 23 de novembre del 2007

Cicle de cine en català (i infantil)

Dissabte passat (que se m’ha passat) es va inaugurar el 10è cicle de cinema infantil en català. Tot i que els organitzadors no puntualitzen que és en català, jo sóc dels que crec que no fem cap favor a la llengua d’aquest país actuant com si gaudís de bona salut.

A la inauguració, els nens van poder veure dos personatges verds prou coneguts (el Shrek i la Fiona), protagonistes de dos excel·lents films animats d’humor i aventures (del tercer no en vull parlar).

Potser va ser això el millor de la tarda, perquè la pel·lícula Nocturna em va decebre força. El teaser (vídeo promocional previ als tràilers) prometia molt, sobretot perquè la música que va composar Oscar Araujo per aquest fragment era molt maca. Però finalment el compositor va canviar, i la màgia que semblava que desprenia el film es va esfumar. I encara sort que en català tots els dobladors són professionals, perquè si hem d’aguantar la Natalia d’Operación Triunfo o el Carlos Sobera actuant amb la veu, ho tenim clar.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 23 de novembre del 2007 a les 2:23 i parla sobre Cinema, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari