Dilluns, 19 de novembre del 2007

El més pallasso de Catalunya

Els que ahir veu veure el programa Boqueria 357 a TV3 ja teniu una demostració més que sóc incorregible. No em jutgeu molt severament…

Hi vam anar, com podeu notar, amb alguns companys del Mil anys en deu dits. I, és clar, em posen una càmera davant i no puc reprimir-me: surt el teatrer que hi ha en mi. Voleu saber-ne una de bona? No he vist mai el programa aquest. Una altra? Fotia un fred que pelava. Més? Els mojinos es van emprenyar perquè el playback va engegar massa aviat. La última? Perquè si us digués que estava preparat… us ho creuríeu? Si així fos no ho diria mai, eh. Ai… la màgia de la tele. A viam si algun dia aconsegueixo que em paguin per fer el tonto. Creieu que deu ser tan difícil fer-ho millor que aquesta colla?

Bé, el pica pica previ estava bo. Escàs, però bo. Ara que penso, Déu n’hi do l’historial que porto d’aparicions televisives!

El grup a la sala del pica-pica abans del programa

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 19 de novembre del 2007 a les 3:00 i parla sobre Fotos, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 7 comentaris per “El més pallasso de Catalunya”

 1.   Dilluns, 19 de novembre del 2007

  Erik López diu:

  Bonetttt!!! Si que ets incorregible. Des de la ràdio sabiem que ja estaria penjat un video commemoratiu de la teva pallassada més catalana al dia següent. Molt Gran!!!! Més aviat, el més llest de Catalunya! Felicitats per un premi sense cap trascendencia legal, però si per a tots ;)!!!!!

 2.   Dilluns, 19 de novembre del 2007

  Albert Bonet diu:

  Goita tu! No m’hi puc estar… mira que ho intento, però és més fort que jo…
  Apa siau!

 3.   Dimarts, 20 de novembre del 2007

  Alan diu:

  Insuperable. La propera què serà?

 4.   Dimarts, 20 de novembre del 2007

  Albert Bonet diu:

  Prefereixo no imaginar-m’ho…

 5.   Dimecres, 21 de novembre del 2007

  kashna diu:

  ooooooo… m’ho vaig perdre :( tas fataaaal jajajaja

 6.   Dijous, 22 de novembre del 2007

  David diu:

  Felicitats campió!!! jajaja

 7.   Dilluns, 26 de novembre del 2007

  Canetton diu:

  hi,

  i’m in the auidence @ Las Ramblas that night (nov. 18), just wondering do you have the whole show (or all the videos that showiing the game) for that night? i would like to keep a copy of that show so if u have it, can you send it to me? my email is canetton@canada.com. thanks.

Deixa'm un comentari