Diumenge, 25 de novembre del 2007

Premi per al CineBaix

Divendres vaig anar amb uns companys del CineBaix al sopar d’entrega dels V Premis de reconeixement cultural del Baix Llobregat. Els organitza el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat cada dos anys, i hi ha diverses categories.

CineBaix va rebre el premi Joan N. Garcia-Nieto de reconeixement cívic. Una alegria, i més quan el cinema que mantenim viu amb el voluntariat només té 2 anys de vida. Òbviament, vaig endur-me la càmera a Sant Andreu de la Barca (on era el certamen) i ja està penjat al web de CineBaix la crònica videogràfica de la nit. És aquesta.

Vam arribar i el primer va ser un pica-pica (n’he provat de millors). A la sala hi havia molta gent coneguda de Sant Feliu, entre d’altres l’actriu Fina Rius (que va quedar finalista en la categoria d’arts escèniques i cinema), l’alcalde Juan Antonio Vázquez i la Lourdes Borrell codirectora del Mil anys en deu dits i ara senyora regidora de l’ajuntament de Sant Feliu).

Per cert, que vaig veure al llistat de nominats la nostra obra de teatre musical, tot i que no va resultar finalista, i per tant no va optar al premi. Seguirem intentant-ho. De moment, és un orgull que la gran familia del CineBaix hagi rebut tant honorós reconeixement.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 25 de novembre del 2007 a les 1:47 i parla sobre Actualitat, Cinema. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari