Dijous, 13 de març del 2014

Els meus vídeos a la BBC

La mateixa setmana que em traslladava per sobre del Tàmesi, el programa BBC Fresh em publicava a la web dos vídeos meus. Aquest programa és una plataforma per a nous realitzadors, i demanaven documentals d’entre 2 i 10 minuts de durada rodats el 2013. Jo vaig enviar-ne dos i me’ls han publicat.

Fins i tot m’han creat un perfil a la web del programa amb unes preguntes que em van fer. Els vídeos només es poden veure si et connectes des del Regne Unit, però els tinc publicats al meu canal online. Un és el de la Via Catalana a Londres. És una versió que vaig editar pensant en el públic anglès, una mica més llarg que l’original (que té 41.000 visionats). En aquesta versió apareix un text explicatiu inicial i final. Aquí el podeu veure:

L’altre vídeo és un que vem fer al Nadal amb un grup de la coral de catalans a Londres. Vem sorprendre els londinencs cantant-los una nadala en ple Oxford Street. Es titula Carolling Random Londoners (no sé quina  mania tenen els anglesos de posar tantes majúscules als títols), i el podeu veure aquí:

D’aquests vídeos que han seleccionat, ara el programa BBC Fresh en farà una sub-selecció que emetrà per televisió en un programa especial. Jo tinc la sensació que potser els agrada més el de la Via Catalana. Però he vist alguns dels documentals que hi ha publicats i n’hi ha que són boníssims! També n’hi ha de més senzillets. Jo diria que no estic a cap dels dos extrems. A viam si hi ha sort.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 13 de març del 2014 a les 11:32 i parla sobre Londres, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari