Dilluns, 19 de març del 2007

Bus embussat

La cua de cotxes que va provocar
Aquesta és la pinta que feia el carrer Carles Buïgas 10 minuts després que l’autobús municipal SF1 de Sant Feliu s’autrés per culpa d’un conductor, que havia deixat la seva furgoneta estratègicament col·locada a la cantonada del carrer. Tot just on impedia el bus fer la maniobra de gir per agafar General Manso.

Jo rai, que venia de la universitat i només m’esperava el dinar, però les senyores impacients que viatjaven amb mi es van començar a posar nervioses i a exclamar com n’era d’incívic el senyor de la furgoneta. Falta d’aparcament? Falta de consideració? Falta de feina la meva, que em dedico a denunciar això mitjançant weblog?

També és casualitat que m’enganxés a mi al bus, que normalment pujo caminant a casa. O potser és que passa tot sovint…? Bé, aquest és el moment en què el senyor conductor de la furgoneta blanca va deixar de ser un obstacle per al conductor subcontractat del bus municipal.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 19 de març del 2007 a les 23:38 i parla sobre Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari