Diumenge, 18 de març del 2007

El Trencaclosques – setmana 4

Setmana caracteritzada per la tranquil·litat. Això de tenir totes les entrevistes tancades la setmana anterior és sinònim de pau.

Dimarts vam haver d’improvisar parella a l’Elena, ja que la Zuriñe no va poder venir a fer la seva secció d’estic fins els webs. Però l’Alan és flexible i s’adapta a gairebé tot. El Jordi Hurtado (presentador del Saber y Ganar de TV2 i santfeliuenc de tota la vida) va passar pel Trencaclosques a xerrar una estoneta (no sé si se’n pot dir entrevista, però va ser entretingut).
Dimecres, classe vinícola i operística (maridatge i El barber de Sevilla), i el Centre d’Estudis Comarcals que van explicar les activitats que organitzen.
Dijous a la secció dels veïns, en Romero del barri Falguera. Tota una experiència escoltar aquest home. No se li acaba mai el fil i tot el que diu és interessant. Els castellers de Sant Feliu van explicar com és la seva nova web i la Silvia va fer la seva segona secció de ràdio de la seva vida (a poc a poc es va deixant anar).
I divendres… bé, divendres el programa no era en directe. El vaig gravar per poder anar a l’entrega dels Premis de Comunicació Local que us he explicat abans. Per tant, el programa es va caracteritzar per la quadratura de temps en el puzle dels 90 minuts. I ja va tornar l’Ignasi a fer crítica cinematogràfica, que havia estat indisposat. I, com cada divendres, un munt de trucades per parlar amb els protagonistes de l’activitat cultural santfeliuenca. Una de les conductores del cinefòrum del CineBaix, la directora d’una representació de lectures dramatitzades i el director d’una altra obra de teatre. Aquesta és la ràdio que m’agrada.

A viam si la setmana que ve acaba d’engegar una secció que hi ha pendent.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 18 de març del 2007 a les 2:50 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari