Dissabte, 24 de març del 2007

El Trencaclosques – setmana 5

Ja he començat a notar els efectes de la rutina (encara que he aguantat 25 programes). Aquesta setmana s’ha vist caracteritzada per la noticia del tancament dels cinemes Yelmo de Sant Feliu, divendres que ve (més tard us ho explico). Arrel de la malaurada nova i havent rebutjat els directors de la cadena de fer declaracions públiques, dijous vaig improvisar un espai de reflexió sobre el tema. Amb l’Ignasi Juliachs, el crític de cinema del programa, vam estar xerrant sobre la clausura de cinemes i la constant baixada d’espectadors a nivell general. I de pas vaig treure del bagul del record algunes declaracions de les dues entrevistes que vaig fer al director dels Yelmo a Catalunya, en Santiago Artal, l’any passat a l’Aforament il·limitat de la ràdio.

A banda d’això, dimarts vaig tenir una mini sessió de musicoteràpia en directe, amb la Maria Fanés, que de tant en tant fa sessions pràctiques a l’Aula de Música i Teatre. Aquesta vegada sobre com millorar la comunicació amb un mateix i amb els altres.
Dimecres van venir dos membres dels Cebelluts (els bastoners de Sant Feliu), fent una crida a la gent perquè s’hi apunti.
I divendres, nova secció del temps, el del cap de setmana. Més una llegenda o història relacionada amb el temps meteorològic.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 24 de març del 2007 a les 22:03 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari