Dijous, 22 de novembre del 2012

Canvi de vida

Fa temps que no actualitzo aquesta cosa anomenada “blog” que vaig muntar fa un temps. La meva perspectiva, la meva actitud a la vida i les meves prioritats han canviat molt des d’aleshores. Ara no tinc ganes d’aprofundir-hi, però suposo que els que em coneixeu bé ja sabeu de què parlo.

Vivim en un gran canvi a nivell global, i jo crec que tots hem d’aprendre a adaptar-nos a aquest canvi. Però per trobar el camí primer cal reconèixer que estem perduts. Jo estic perdut. No tant com fa un any, perquè fa un any vaig fer un canvi molt important a la meva vida (per a bé, com tot canvi de debò). La cosa és que estic aprenent a escoltar, a obrir la ment a les possibilitats (ara de debò, a més de en la teoria). I cada vegada que amplies la perspectiva descobreixes que l’univers sempre serà més gran que el que pots abarcar.

A viam si algun dia en parlo amb detall. Escriure és un exercici que m’encanta. A viam si el practico més.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 22 de novembre del 2012 a les 0:13 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari