Dimecres, 23 de maig del 2012

Un Mercat Audiovisual en temps de vaques flaques

Avui he visitat, com cada any, el Mercat Audiovisual de Catalunya, a Granollers. Es nota que l’audiovisual ho està passant malament. Menys espai, sales més buides i menys caliu, en general.

Continuen programant ponències, que pel títol semblen molt interessants però que a la pràctica són avorridíssimes, honestament. Sembla que els ponents s’hagin quedat atrapats 10 anys enrere i ens expliquen coses del present com si ningú no les conegués. Hi ha faltat aire fresc, i a més… en aquest país no sabem comunicar! Xerrades lentes, circumdants, plenes d’agraïments sense cap sentit i que feien voler agafar un coixí i posar-se a dormir. Show bussiness, please! Total, que he anat llegint les revistes que donaven gratis. Això sí que ho té de bo, el MAC, que agafes “Vídeo popular” i “Producción Profesional”, que si les has de comprar al quiosc valen una pasta.

La fira tecnològica ha estat més pobra que mai. Només 14 expositors. Els mateixos de sempre, exceptuant una sorprenent novetat. Els amics de En antena, de Sant Just Desvern, que a més de gestionar Ràdio Desvern des de fa anys també es dediquen a crear tecnologies per ajudar a les emissores a publicar els seus podcasts de forma automatitzada. No coneixia aquesta faceta seva, i sembla que ho fan molt bé. Que bé trobar gent positiva i amb empenta!

Seria la nota alegre d’aquest matí d’excursió a Granollers. Bé, això i que he pogut saludar a 5 companys de gremi que no esperava creuar-me. La protesta: ¡¿com pot ser que anar i tornar a Granollers et costi 6 euros?!

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 23 de maig del 2012 a les 19:51 i parla sobre Ràdio, Tecnologia, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Un Mercat Audiovisual en temps de vaques flaques”

  1.   Dijous, 24 de maig del 2012

    Joan diu:

    Ha, ha, et queixes del preu del tren! Imagina’t els qui anem i tornem en tren cada dia! Ains!
    ;-)
    Sembla que vulguin treure’ns les ganes de sortir de casa.

Deixa'm un comentari