Dissabte, 5 de maig del 2012

Dóna vida a Etiòpia, dóna ales a l’entusiasme

Ahir, divendres 4 de maig, va tenir lloc l’acte solidari que hem estat preparant les últimes setmanes a Sabadell, per a l’ONG IPI Cooperació. Ha estat molta feina, moltes hores, molt d’esforç i energia dedicats. I n’estic satisfet, del resultat. Tot va començar amb una dona que no coneixia, que va “enganyar” una amiga, que em va “enganyar” a mi, que vaig “enganyar” un altre amic. Tot per a fer el tret de sortida d’un nou projecte d’IPI, per a dotar d’una maternitat en condicions dignes una zona molt concreta d’Etiòpia.

En aquestes setmanes hem passat moments de tot. Vem anar des de la inconcreció d’un acte que havíem de muntar de zero a les tensions de la recta final, passant per moments de “pèrdua de fe”. Però tot això ha servit per conèixer fins la mèdul·la l’esperit de tres persones excepcionals. L’Alexa, que és l’entusiasme personificat; que impregna l’entorn de la seva bondat i energia (de vegades poc canalitzada). L’Elisabet, una altra ànima inquieta que no sap dir que no, que no es deixa arrugar així com així, que t’encomana del seu neguit per fer i fer; tota una locomotora de qui és molt fàcil deixar-se portar (i que de vegades convé frenar una mica). I el Josep Maria, un professional com una casa darrere del qui s’amaga una persona amb les conviccions ben fermes i que no està per mandangues; un tècnic de so i llums com no n’he conegut cap, que és capaç de treure’n d’on no n’hi ha, d’esprémer el millor de tot i de tothom, a qui admiro plenament perquè a la seva cinquantena manté l’esperit entusiàstic del primer dia, amb una passió que és tot un exemple.

En acabar l’espectacle, ahir, em vaig sentir molt satisfet del resultat, però sobretot sobretot em vaig sentir orgullós d’haver pogut col·laborar amb aquestes tres persones, que m’han ensenyat molt, aquests dies. I què seria un realitzador sense un bon equip? Gràcies, gràcies, gràcies! Això sense mencionar les tantes i tantes persones que han participat amb aquest “nucli fort”: la Maria Antònia, el Santi, la Montse, tots els artistes que han ofert desinteressadament el seu temps i esforç…

Per cert, que he estat tan embolicat les últimes setmanes amb tantes coses que no he tingut temps de posar-vos per aquí les promos que vem fer per la tele, ni el cartell que vaig dissenyar per a l’acte, ni la pàgina de Facebook que vaig engegar per a IPI Cooperació. Aquí us ho deixo:


 

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 5 de maig del 2012 a les 18:19 i parla sobre Esdeveniments, Filosofades, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari