Diumenge, 22 d'abril del 2012

La cuina de les roses

El cap de setmana que ve tenen lloc a Sant Feliu unes jornades gastronòmiques que han organitzat els Amics de les roses. Es titula La cuina de les roses, i el nom fa la cosa. Una sèrie de cuiners de restaurants de la ciutat passaran pel restaurant de l’escola d’hosteleria IES Martí Dot per ensenyar-nos en directe com cuinen una sèrie de plats. La gràcia, esclar, és que en els plats hi ha les roses com a ingredient. Si mengem carxofes, que són la flor de la planta, qui diu que no poguem menjar roses? Per cert, heu provat la melmelada de roses? És molt bona.

Si veniu a les jornades, ens veurem (aquí l’esdeveniment de Facebook, l’entrada és gratuïta). Perquè m’estic encarregant de la comunicació, el disseny gràfic i la web, i també gravaré en vídeo totes les demostracions per penjar-les a la web. I si tot va bé, tindrem diverses pantalles que mostraran en directe el que vagi gravant, per veure de ben a prop el treball dels cuiners.

Segurament heu vist els cartells de les jornades penjats per la ciutat. Ja fa setmanes que se’m va acudir la idea de la rosa i la forquilla, tot i que també vaig valorar altres possibilitats com dos coberts i un plat amb una rosa, o simplement un plat amb una rosa dins (idea que després ha utilitzat DeBotigues per promocionar un sorteig que fan per Sant Jordi). Jo crec que és prou net, el cartell. Què en penseu?

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 22 d'abril del 2012 a les 13:47 i parla sobre Esdeveniments, Gastronomia, Internet, Publicitat. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari