Dijous, 22 de novembre del 2012

Festardor

Tenia ganes d’agafar la càmera i ho vaig fer. Era l’octubre de 2011 i vem sortir a gravar un macro-reportatge de la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat. Ja no per demostrar res a ningú, sinó per passar-ho bé. I ha estat una aventura extraordinària.

Fa unes setmanes vem estrenar al CineBaix la pel·lícula resultant, “Festardor“. I ara estem presentant el pas final del projecte: el web festardor.cat. Aquí hi posaré tot el material extra i la versió estesa de totes les peces de què està format el documental. Si voleu venir a veure’l, teniu dues oportunitats els dos propers caps de setmana. Aquest dissabte, 24 de novembre, a les 19h a l’auditori del Palau Falguera i divendres que ve, 30 de novembre, al CineBaix. Hi esteu convidats, que és gratis!

Aquest article ha estat publicat el Dijous 22 de novembre del 2012 a les 12:26 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari