Dilluns, 22 de febrer del 2010

Festa del roser en Steadicam

Diumenge va tenir lloc la festa del roser al Parc Torreblanca. Els Amics de les Roses van organitzar la trobada anual  amb botifarrada i concurs de pintura infantil. I aquest any, com que és el 125è aniversari del naixement de Pere Dot, el roserista més internacional de Sant Feliu, s’ha fet una placa indicant la importància del parc, el seu lloc de naixement.

Tot i que aquest any no han pogut fer la plantada, perquè el camp encara està molt mullat. Però el que sí s’ha pogut veure ha estat el nét de Pere Dot, el també roserista Jordi Dot, mostrant com cal podar un roser. I jo gravant-ho tot amb la Steadicam Merlin que em vaig comprar ja fa un mes. Maca, aquesta foto que m’ha enviat el Jaume.

Si volíeu veure un fragment del vídeo haureu d’esperar fins a finals de mes, coincidint amb la data del 125è aniversari, en què tindrem un avançament del documental.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 22 de febrer del 2010 a les 9:45 i parla sobre Actualitat, Fotos, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 3 comentaris per “Festa del roser en Steadicam”

 1.   Dijous, 25 de febrer del 2010

  Alf diu:

  Veig que la febre de la steady t’ha atrapat! Compte no acabis com aquell (warning: meme antic) http://www.flapa.es/autores/hermanisisimo/er-nota-de-la-estedican/

 2.   Dijous, 25 de febrer del 2010

  Albert Bonet diu:

  Jajajajaja!!! És moolt gran! Quin paio, escolta!
  Doncs jo encara ahir tenia el braç dret que em feia mal de tanta steadicam diumenge…

 3.   Dijous, 25 de febrer del 2010

  Albert Bonet diu:

  Ara, que al paio d’aquest vídeo li fa falta mooolta pràctica.

Deixa'm un comentari