Dimecres, 10 de juny del 2009

Torna TV3HD

Els venedors de televisors d’alta definició estan d’enhorabona. Ja podran tornar a guardar al calaix aquells repetitius BluRay d’exhibició i sintonitzar el (no tant) repetitiu canal d’alta definició en proves de TV3.

No sé si té gaire sentit mantenir un canal com aquest, però com que “sobra l’espai” del multiplex, més val aprofitar-lo així. D’aquesta manera fem gala de tecnologia, ajudem les cadenes d’electrodomèstics a vendre pantalles cada vegada més grans per a sales cada vegada més petites, i aprofitem tot el material que TVC ha rodat en HD i que per la tele “normal” no aprofita tota la seva qualitat.

O sigui, que un dels dos canals digitals de la TDT que emet TV3 passarà a ser TV3HD. A casa no sé quin tenim sintonitzat a la presintonia 3 (l’altre potser està al 39). Per si de cas, en aquest canal que serà substituit es va passant un text que diu “A partir del 18 de juny, aquest serà el nou canal de proves d’alta definició (HD). Sintonitzi TV3 al canal 61 (CH61)”.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 10 de juny del 2009 a les 0:05 i parla sobre Tecnologia, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Torna TV3HD”

  1.   Dimecres, 10 de juny del 2009

    Gerard diu:

    Una llàstima que des d’aquí no l’agafi… :( Tinc entès que serà un simulcast de TV3 i que quan no emeti en HD serà una imatge reescalada. Encara que sigui reescalada, segur que es veu millor que amb TV3 normal, ja que, a vegades, quan hi ha molt moviment, la imatge és força pixel·lada. :P

    Salut!

Deixa'm un comentari