Dimecres, 3 de juny del 2009

Entrevistar algú del públic

L’Albert Om m’ha sorprès, avui. En directe, a TV3, ha entrevistat algú del públic. Perquè? Doncs si faig cas a la deducció, la raó és que el cardenal Lluís Martínez Sistach ha “caigut”. Estava anunciada la seva presència com a entrevistat. Tot em du a pensar que ha fallat a poques hores o estona abans de començar el programa, i no han trobat ningú de substitut. Solució? Experiment.

Així ha estat presentat, com un experiment. Un minut abans de començar el programa, el director i presentador d'”El club” ha dit: “poseu un micròfon a aquesta senyora del públic”. I resulta que li ha sortit molt bé, el tret. La Núria Duran (així es diu l’entrevistada) és tot un personatge. Entrenyable, pagesa de tota la vida, graciosa i molt xerraire, ha mantingut la meva atenció fins al final. No li veig el truc, sincerament. Em crec que ha estat tan improvisat com diuen.

L’entrevista sencera val la pena veure-la, però he fet una selecció d’alguns fragments divertits pel YouTube (més a baix). Amb la broma de l'”on apareixerà el Jordi Pujol a la història d’aquesta dona?” han anat tirant fins al final. Fins i tot amb el Joan Pera per enmig, que encara no sé què hi feia per allà (i amb el micro posat). Perquè després no ha tingut secció (o potser ha saltat per falta de temps).

Tot un fenòmen que segur que tornarem a veure, aquesta ex-anònima senyora de Camós. I tot un exercici, el de l’Albert Om, d’entrevistar algú que no coneixia de res. Potser el gran mèrit ha estat encertar amb la persona més xerraire i extrovertida que hi havia al plató.

[youtubepano TkpzhPf6R6c]

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 3 de juny del 2009 a les 0:09 i parla sobre Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Entrevistar algú del públic”

  1.   Dimecres, 3 de juny del 2009

    Maria de Palol diu:

    Jo la conec! és de Camóss hahahahahaha REpública independent de Camós! Si parla com jo! :)

Deixa'm un comentari