Dijous, 22 de gener del 2009

Renfe, vergonya aliena

La Renfe té l’habilitat de recordar-nos periòdicament la seva incompetència. Avui ha estat un d’aquests meravellosos dies.

Arribo a les 7:50 a l’estació de Sant Feliu, disposat a agafar el tren de les 7:52 en sentit Barcelona. No passa. A les 8:15 anuncien que el proper tren passarà a les 8:25. I efectivament, a aquesta hora passa un tren sense parar. La Renfe té sentit de l’humor. Però no tots els seus clients en tenen, i les cares dels centenars que esperen és monumental.

Finalment, a les 8:28 del matí passa el tren, i rememorem els temps de vagues, quan sentíes la germanor d’estar embutit en una llauna de sardines.

I el finançament que no arriba. Sort que Espanya ens estima. Ehem…

PD. Escric això des del tren, sí, en calent.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 22 de gener del 2009 a les 8:30 i parla sobre Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Renfe, vergonya aliena”

  1.   Dijous, 22 de gener del 2009

    Laia diu:

    ups… primer de tot “bon dia”, i en segon lloc, estic flipant, no és que em sorprengui el que dius, però és que et deu entrar una mala llet flipant, i més a aquestes hores del matí, perquè suposo que si a les 7.50 estaves a l’estació això significa que t’has aixecat bastant més aviat, i no se tu, però a mi me costa moooooooolt aixecar-me tant aviat! uf, en fi, que jo no se on anirem a parar, el pitjor és que no et pots queixar de res, les coses no evolucionen! i això del finançament… és que ens prenen el pèl vilment i nosaltres els ho posem en safata… en fi, no vull ser pessimista, però és que quan es treu el tema renfe me cabrejo jejeje que acabis d passar bon dia!!!

Deixa'm un comentari