Dijous, 22 de gener del 2009

Obama torna a jurar el càrrec

Sembla mentida però els Estats Units ha estat 24 hores sense president.

Vaig seguir la presa de possessió de Barack Obama en directe, i se’m va glaçar la sang quan vaig veure que s’equivocava. Primer, Obama trepitja John Roberts abans que li acabi de dictar la primera frase. I després es queda en silenci a mitja frase. “Se li ha oblidat la frase que li acaben de dictar!”. Això era el que vaig pensar, i dic mira, això el fa més humà.

Doncs resulta que no. Va ser que li dictava el text, el jutge de la Cort Suprema, que es va equivocar en canviar de lloc la paraula “faithfully”. Així que resulta que Obama s’havia adonat de l’error i li donava a Roberts la oportunitat de solucionar-lo. Peerò finalment, després que li repetís de forma molt confusa la frase, l’encara senador Obama la va repetir amb l’ordre incorrecte.

Això ha portat a què els experts de la Casa Blanca aconsellessin el president a tornar a fer el jurament, sense càmeres i de forma correcta, per “assegurar-se”. Doncs sí, és una tonteria però aquest dimecres ho ha fet. Barack Obama ha tornat a jurar el càrrec de president dels Estats Units, per segona vegada. I els mitjans se n’estan fent ressò:

“Està llest per prendre jurament?”, li pregunta Roberts.

“Ho estic, i ho farem molt lentament”, li contesta Obama.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 22 de gener del 2009 a les 2:26 i parla sobre Actualitat, Política. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 2 comentaris per “Obama torna a jurar el càrrec”

  1.   Dimarts, 27 de gener del 2009

    Mar Torrelles Giner diu:

    sou uns tontos

  2.   Dimarts, 27 de gener del 2009

    Albert Bonet diu:

    Visca!!

Deixa'm un comentari