Dilluns, 19 de gener del 2009

Bassas a Washington i a Washington

Sembla que l’Antoni Bassas ja és a Washington fent la seva nova feina de corresponsal per a TV3. Avui ha cobert la notícia del discurs multitudinari que ha fet Obama davant del monument a Lincoln, abans de la seva investidura com a president dels Estats Units (que també cobrirà el matiner).

Ha estat com un dejavú escoltar-lo en aquestes cinrcumstàncies. I ho dic perquè ell ja havia estat en una investidura d’un president nordamericà. Concretament del president que va prendre el relleu de Jed Bertlet, a El ala oeste de la casa blanca. A l’últim capítol (22) de l’última temporada (7) de la millor sèrie de televisió de la història, Antoni Bassas té un “cameo” com a doblador. Ell posa veu al capellà que dóna pas al nou president dins la ficció.

Escolteu-lo aquí, però jo crec que com a doblador no es guanyarà la vida. Sobta escoltar-lo, perquè enmig de tan bones interpretacions destaca aquesta veu, familiar, amb accent català i una entonació singular. El millor locutor no és gaire bon doblador, sembla. Però ha estat curiós.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 19 de gener del 2009 a les 14:05 i parla sobre Política, Ràdio, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari