Divendres, 16 de gener del 2009

El enorme receptor de radio

Aquest és el curtmetratge que hem fet alguns estudiants de la UAB, a l’assignatura de producció i direcció cinematogràfica. “El enorme receptor de radio”, com tot, ha portat la seva feina. Són 11 minuts de durada que han estat gravats en 2 dies a Corbera, més les gravacions de les actuacions de veu, amb música original i rodat en alta definició.

Es farà una projecció pública al Caixaforum (aquí), juntament amb els curts dels altres grups de classe. També es podran veure alguns autoretrats, entre els quals aquell que vaig fer jo. La sessió és oberta i gratuïta, o sigui que tot l’equip i companyia hi esteu convidats.

Si no teniu ganes de bellugar-vos, també podeu veure “El enorme receptor de radio” aquí sota, tot i que jo us recomanaria que el veiéssiu en alta definició o, si el vostre ordinador no és gaire potent, en qualitat mitjana. Podeu escollir a la web on hem penjat el curt, enormeradio.com.

[youtubepano 7mc_YgkcWyg]

Sinopsi:
Un enorme receptor de radio invade el espacio de Irene, amante de la música jazz. Un día el aparato empieza a captar otro tipo de señales: las emitidas por las voces de sus vecinos. En ese momento, Irene comienza a indagar en las vidas ajenas de su edificio, dejando de lado la suya propia.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 16 de gener del 2009 a les 14:26 i parla sobre Cinema, Esdeveniments, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari