Divendres, 14 de novembre del 2008

Locucions publicitàries

Avui he vist per TV3 (aquí a la feina) un anunci que vaig locutar fa unes setmanes. M’ha sorprès molt! No fa gaire vaig tenir una altra d’aquestes sorpreses agradables quan, tot fent el ronso al llit mentre escoltava la ràdio, vaig sentir la falca de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani del CineBaix. Com l’any passat, en vaig fer la locució, i l’estaven passant per Catalunya Ràdio, ni més ni menys!

Aquestes coses m’aixequen al moral. I ara que estic cursant el CLAP (Curs de Locució Aplicat a la Publicitat, organitzat per la CCMA i la UAB), començo a veure-li un futur real, a això de guanyar-se la vida amb la veu.

Però tal com sóc jo, em serà impossible centrar-me en una sola cosa. Seria una tortura. Bé, aquest és l’anunci:

Aquest article ha estat publicat el Divendres 14 de novembre del 2008 a les 20:51 i parla sobre Publicitat, Ràdio, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 2 comentaris per “Locucions publicitàries”

 1.   Dijous, 19 de novembre del 2009

  Montse diu:

  Ei! Jo estic fent el CLAP ara! De moment encara estem a la 1a. fase, i anem a l’edifici de la CCMA, al carrer Ganduxer. Ens han dit que després farem classes pràctiques a Catalunya ràdio i a TV3. Jo sóc totalment neòfita en el tema, però de moment m’ho estic passant bé a les classes.

  A tu com et va anar? Algun consell per als que som principiants? Has anat fent feines de locució després del curs?

  Ja m’ho explicaràs!

  Gràcies,

  Montse

 2.   Divendres, 20 de novembre del 2009

  Albert Bonet diu:

  Hola Montse,

  Bé, jo no era neòfit en això de la locució. Ja anava fent anuncis, veus en off i demés. No gaire cosa, però sí de tant en tant. El que està clar és que si no busques, no vindran a buscar-te. I ara és igual que abans de fer el curs de locució publicitària. Vai fent cosetes.

  Sort!

Deixa'm un comentari