Dijous, 13 de novembre del 2008

Autoretrat – El teatre de la vida

Els estudiants de Comunicació Audiovisual tenim una assignatura anomenada “Teoria i tècnica de la producció i direcció cinematogràfica”. Doncs per a aquesta assignatura se’ns ha encarregat de fer un autoretrat, d’un minut de durada, basat en l’estil d’un director. Apa, ara troba un director que tingui un estil semblant al teu! Bé, més o menys, ha estat Darren Aronofsky.

Com sempre, després d’hores de feina, ha sortit aquest castell de focs artificials audiovisuals concentrats en un minut, que també podeu veure en alta definició.

[youtubepano ix7brHuCIow]

Aquest article ha estat publicat el Dijous 13 de novembre del 2008 a les 9:03 i parla sobre Filosofades, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 3 comentaris per “Autoretrat – El teatre de la vida”

 1.   Dijous, 13 de novembre del 2008

  Oriol diu:

  Ei Nano! ja t’he dit abans per la uni que m’ha encantat el teu autoretrat i ara estic aquí xafardejant la teva web. Deu ni dó la feina que fas, no?? FELICITATS MESTRE!!

  Aquí et deixo el meu:

  http://www.youtube.com/watch?v=EwJaVD3nubY

  Per si hi vols tornar a fotre una ullada, i me’l critiques!

  Una abraçada!

 2.   Divendres, 14 de novembre del 2008

  Albert Bonet diu:

  M’agrada molt, sobretot la segona part. El sentit del ritme musical aplicat al vídeo m’encanta.
  Felicitats!

 3.   Dimecres, 11 de febrer del 2009

  Erik diu:

  Brutalllllllllll!!! He flipat!!! Brutallllllllll!! Molt wapo nano!!! Ens veiem en breu quan el braç estigui en millors condicions!!! Una abraçada!!!

Deixa'm un comentari