Dimecres, 23 de juliol del 2008

Windows XP està descatalogat

Llegint els RSS antics, veig que Genbeta informa del que ja se sabia, que Microsoft deixa de vendre Windows XP. El que per a molts ha estat el millor sistema operatiu de Microsoft (entre la senzillesa del Me i la seguretat del 2000) desapareixerà.

Quan hi penso, em provoca angoixa. Més enllà de la dependència a l’ordinador, què passa si els programes que utilitzo no funcionen amb el Windows Vista (del qual tothom renega). Primer, que jo no el vull, el Vista. L’he tocat poc i em sembla lent, pesat (no para d’oferir-te ajuda per operacions senzilles) i lleig. I segon, que jo vull seguir utilitzant l’XP, que em va prou bé. Doncs no ens deixen.

Sí, jo també tinc instal·lat l’Ubuntu, el fill famós del Linux, però és una anècdota. Amb Ubuntu no es pot fer res del que faig sovint amb els programes que utilitzo (edició de vídeo, d’àudio, disseny web, etc…). Jo no vull el Vista, i seguiré fent servir el Windows XP. Resistiré. Aguantaré.

Però m’inquieta el que em va dir l’altre dia un familiar que és informàtic: “Ja el voldràs, el Vista, ja”.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 23 de juliol del 2008 a les 23:18 i parla sobre Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Windows XP està descatalogat”

  1.   Dijous, 31 de juliol del 2008

    Sergi diu:

    El cas és que el vulguis o no, si un bon dia decideixes comprar-te un nou equip informàtic et vindrà ja amb el Vista instal·lat i desprès arriscat a instal·lar-te l’XP perquè desprès no et reconegui alguna part de l’equip (o cap ni una). Amb el temps no te’n salvaràs i acabaràs treballant amb ell…

Deixa'm un comentari