Dimecres, 23 de juliol del 2008

Lliçó sobre el consumisme

El meu cosí m’ha recomanat un vídeo divulgatiu molt interessant i senzill que ens ensenya, sense complexes, com funciona el món dels negocis. L’art de vendre una cosa que no necessitem i de que fer en molt poc temps tinguem la necessitat de comprar-ne un de nou.

El vídeo es diu The story of stuff (La història de les coses), i el podeu veure en la seva pàgina original (en anglès) o doblat a l’espanyol hispanoamericà.

Una vegada més, ens llença el missatge que estem acabant de forma estúpida amb el nostre planeta, i que cal que ens replantegem la nostra forma de vida (sobretot els americans, afegeixo), per fer-la compatible amb la vida (és paradoxal).

A aquestes alçades, amb tants missatges catastrofistes i culpabilitzadors, hi ha algú que encara no tingui clar que la supervivència de l’espècie humana depèn només (en el sentit pràctic de la paraula) a nosaltres mateixos?

Aquests dies, amb la bogeria de l’iPhone en boca de tots els geeks, aquest és un missatge que cal que ens repeteixin, com als nens petits. Pitjor.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 23 de juliol del 2008 a les 3:25 i parla sobre Filosofades, Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari