Dilluns, 30 de juny del 2008

Focs artificials en HD

Jo també faig vídeo domèstics. No tots son muntatges elaborats. Tot i que… bé, de fet aquest vídeo domèstic està editat, o sigui que domèstic domèstic, tampoc…

Vaja, que el dia de Sant Joan a la nit, al solar del costat de casa fan un castell de focs, i vaig anar a gravar la preparació i la posterior execussió. Cal dir que es nota que (no) estem en crisi, perquè ha estat una mica pobre, aquest any.

El que teniu tot seguit és el vídeo que he penjat a YouTube, però l’original en Alta Definició (HD), i el podeu veure amb aquesta qualitat aquí (perquè el YouTube no admet HD). Vigileu que a la dreta de la pantalla hi posi “HD is on”.

[youtubepano b_Fdsmov3EI]

I sí, efectivament, està gravat amb la meva nova càmera d’alta definició. El pack complet, em vaig comprar, de fet. Jo soc molt i molt acurat quan es tracta de gastar-se els calers en productes tecnològics, així que després de mirar-m’ho molt i de comparar sobre el paper (bé, la pantalla, hauria de dir) i a mà, em vaig decidir per la càmera Canon HG10. És una càmera compacta, que grava en disc dur. I a tot arreu en parlaven meravelles. Les corroboro.

A banda de la càmera, em vaig comprar un objectiu de gran angular que fa que la imatge sigui espectacular. També vaig comprar un micròfon de canó que s’acopla a la part superior de la càmera (la zapata, que es diu). Era necessari per gravar so d’ambient, ja que el micròfon que porta incorporat la càmera capta massa soroll i pocs aguts. I finalment, també tinc el micròfon de corbata que heu pogut veure al vídeo del pintor.

Tot plegat, un luxe d’equipament.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 30 de juny del 2008 a les 10:04 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari