Dissabte, 28 de juny del 2008

Antoni Bassas plega

Doncs sí. Antoni Bassas, el líder de la ràdio líder a Catalunya ha dit que aquesta temporada és la última que dirigeix i presenta “El matí de Catalunya Ràdio”, el programa més escoltat del país durant uns quants anys. Durant el programa d’ahir va fer-ho públic. La ràdio pública catalana perd una gran figura, algú que s’ha guanyat la confiança de l’audiència. Allò que és tan difícil de guanyar i tan fàcil de perdre.

Les cadenes que el seguien en el rànking d’audiències es deuen estar fregant les mans. Probablement la temporada que ve a aquestes alçades escoltarem que la Cadena SER és la líder a Catalunya, seguida per RAC1 o Catalunya Ràdio. Què hi farem.

Aquest és el moment en què en Bassas anuncia que plega, seguit per tres versions de la millor sintonia de la ràdio actual: la del matí. (La millor és la última, l’actual).

I, ja de pas, aprofito per recordar algunes sintonies d’aquesta emissora i de Catalunya Informació. Poster és nostàlgia, però trobo que són inmillorables.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 28 de juny del 2008 a les 17:23 i parla sobre Actualitat, Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari