Dissabte, 16 de juliol del 2005

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Portada de l'edició britànica del sisè llibre de Harry PotterIt was nearing midnight and the Prime Minister was sitting alone in his office, reading a long memo that was slipping through his brain without leaving the slightest trace of meaning behind.

Així és com comença el primer capitol del sisè llibre de Harry Potter, que ha sortit avui a les 12:01 de la matinada hora britànica, a tot el món. Jo, com milers, sinó milions de persones, ja el tinc. La portada que veieu és la del meu exemplar. Un exemplar que m’ha costat 25,65 €, cal dir-ho.

Hi haurà qui m’etiquetarà de seguir les modes de masses, però, éssent contrari a “seguir la corrent”, puc assegurar que no és culpa meva que tanta gent comparteixi els meus gustos. Ves, no m’hi puc resistir.

El llibre té 607 pàgines, 159 menys que the Order of the Phoenix, i promet resoldre dubtes. Però sobretot, la portada indica que serà més mogudet que el seu predecessor. Espero, si més no, que en Harry no posi morros durant tot el curs. Que ja té 16 anys! Renoi, com passa el temps…

La paraula d’avui és Harry Potter.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 16 de juliol del 2005 a les 13:56 i parla sobre Lectura. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari