Divendres, 22 de febrer del 2008

Podem evitar la publicitat?

Heu anat últimament a un cine de la cadena Cinesa? Si ho heu fet, i heu passat pel lavabo, haureu comprovat això (em sap greu si us resulta violent, noies, però nosaltres ho fem drets, quan ens deixeu):

Efectivament, ja no pots ni anar a fer pipí sense que et bombardegin amb publicitat. A més, fa mesos que el Doraemon té el monopoli publicitari als urinaris de Cinesa, ho heu notat?

Que em pregunto jo… quin pare decideix mentre està miccionant comprar un DVD de Doraemon al seu fill?

Perquè clar, el client potencial d’aquesta publicitat probablement no faci les seves necessitats en un urinari de paret, sinó a la tassa. O en tot cas, no arriba a veure l’anunci. Però per als adults els cau la propaganda just a l’alçada dels ulls. I jo em pregunto…

¿No deu seu que a un publicista il·luminat se li va acudir, mentre orinava (se m’acaben els sinònims) que en aquest petit moment de plaer qualsevol missatge rebut el relaciones amb una sensació de benestar? No ho he provat, però potser si ara miro qualsevol capítol del Doraemon experimentaré un revival de la sensació relaxant del… això, pixar, ja ho he dit!

Se us acudeix cap tipus de publicitat que resulti contraproduent per a l’usuari del lavabo, en aquest lloc? No vull que us violenteu, però penseu un moment en què passaria si s’hi mostressin anuncis eròtics

Aquest article ha estat publicat el Divendres 22 de febrer del 2008 a les 14:54 i parla sobre Fotos, Publicitat. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari