Dijous, 21 de febrer del 2008

Horaris complets del tramvia

Per fi! Per fi han publicat els horaris del Trambaix! Després de moltes queixes (suposo que de molts altres usuaris), ara es poden consultar els horaris del Trambaix a través de la seva nova web.

Abans havies de trucar al telèfon d’informació (que no estava obert les 24 hores), i demanar-li a una senyora “escolti, per aribar a Francesc Macià a les 17:50, a quina hora em surt el tramvia que he d’agafar a Sant Feliu?”. Perquè a la web només s’informava de la freqüència de pas (clar, quan la freqüència és de 15 o 30 minuts…) Per fi, ara es poden consultar còmodament i a qualsevol hora a través de la web.

Per cert, que l’altre dia li vaig fer una foto a aquesta imatge que em va impactar. Com que llegia, no em vaig adonar que ja havíem arribat, i vaig veure una xurreria plantada enmig de la via. Vaig pensar, “coi, que ens l’endurem per davant”. Però no, era el final de trajecte.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 21 de febrer del 2008 a les 16:22 i parla sobre Actualitat, Fotos, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari