Divendres, 14 de desembre del 2007

I Premi de Continguts Digitals

Avui s’han fet públics els guanyadors dels I Premi de Continuguts Digitals “Sant Feliu Online”, que vol “premiar les millors iniciatives en la creació i dinamització de continguts comunicatius i audiovisuals al Web “. L’organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i té 4 categories: Millor bloc ciutadà, millor fotolog/videobloc, millor fotografia presa amb telèfon mòbil, i millor minimetratge afeccionat allotjat a Internet.

Jo he guanyat el primer premi de millor minimetratge pel vídeo CineBaix compleix 2 anys. En aquesta categoria hi havia 12 participants (36 en total), tot i que cal remarcar el qualificatiu de minimetratge “afeccionat” que té el premi. Trobo bé que intentin esperonar l’alfabetització digital des del consistori, i espero que així sigui, i que per a la propera edició hi hagi més i millors weblogs/fotos/vídeos.

Aquest és el vídeo que ha rebut el premi, i que faig extensiu als meus companys i companyes de l’Associació CineBaix.

El vaig publicar el 4 de novembre i ha estat vist 630 vegades (està penjat a diversos llocs).

Aquest article ha estat publicat el Divendres 14 de desembre del 2007 a les 18:19 i parla sobre Internet, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari