Dijous, 6 de desembre del 2007

La ràdio barroera, per dins

Fa un parell de setmanes vaig anar a veure uns amics. Es diuen Sergi i Sam i són parella. Parella artística, és clar (tots dos estan casats). Quan van fugir de Ràdio Sant Feliu, els van acollir a prop de casa seva, a Ona Mar Ràdio, de Badalona. Allà fan la mateixa feina (un programa d’humor d’una hora setmanal) pel mateix sou (les gràcies i la satisfacció). La diferència és que tenen més audiència.

Els vaig gravar en vídeo com feien el programa, perquè la seva audiència sàpiga quin aspecte tenen i per què descobreixin que no estan tant bojos com sembla per antena (…bé, si més no en el cas del Sergi). Això es titula ¿Pero esto qué es? i s’emet cada dimecres de 8 a 9 del vespre a Ona Mar Ràdio, que podeu sintonitzar a bona part del Barcelonès i Maresme.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 6 de desembre del 2007 a les 18:07 i parla sobre Ràdio, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari