Dissabte, 17 de novembre del 2007

Cristòfor Colom del Baix Llobregat?

Avui he llegit un article a El Far que deixa en ridícul aquest sketch de Polònia:

Cito d’El Far, 16-11-2007 pàgina 14 : “[…] partint de la premissa que l’origen del cognom Colom no ve de l’animal sinó del lloc, Santa Coloma (de Cervelló). […] Vaig trobar un mapa del fill de Colom que indicava que procedia de la Terra Rubra, i se sap que el riu Llobregat té els seus orígens en la paraula llatina Rubricatus. […] El cens del fogatge (impost de l’època) de Catalunya de 1533 recull que a la vegueria de Barcelona el cognom Colom només es troba a Sant Boi i l’Hospitalet.”

Si es demostrés cert… Als habitants del Baix Llobregat ens donarien vols gratuïts per passar les vacances “al pueblo” (és a dir, al nou continent?). Encara que fos fent escala a Madrid i havent d’emplenar el qüestionari de “té intenció de matar el president?”. Si era d’aquí, llavors vol dir que els independentistes abandonaran la seva creuada i aniran a viure al seu estat propi nord-americà? Ens enviaran els germans ianquis trens que funcionin? Ploms que no saltin? Polítics que treballin honestament?

Bé, ara que penso… allà tenen el Bush… mm no anem tant mal servits, per aquí.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 17 de novembre del 2007 a les 2:05 i parla sobre Actualitat. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari