Divendres, 18 d'abril del 2014

Freedom-seeker

20140417-231950.jpg

Jo sóc un freedom-seeker. Un buscador de llibertat. Crec que cada vegada ho sóc més. Llibertat financera, sentimental, nacional, nutricional… No ho som tots? O almenys tots els que no combreguem amb els que ens volen intoxicar el cos, segrestar la ment i anestesiar l’esperit.

Si no ets capaç d’imaginar què faràs quan siguis del tot lliure, és que no mereixes la llibertat. M’ho dic a mi mateix. Així que ara estic pintant el quadre de la meva llibertat. Què faries si et toqués la loteria? És un joc a qui molta gent li agrada jugar i que jo no he fet mai. Hauré de trobar el gust en somiar què faria si em toqués la loteria. I aleshores, quan em toqui, només hauré de seguir el guió.

Em comprometo a convertir-me en mereixedor de la meva llibertat, a decidir què fer amb ella. Així quan sigui (més) lliure, podré executar el meu pla i contribuir a què el món desperti d’aquest Matrix en què estem immersos.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 18 d'abril del 2014 a les 16:34 i parla sobre Filosofades, Fotos. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari