Dissabte, 30 de juny del 2007

El Trencaclosques – setmana 18

Última setmana de temporada regular. Que què? Doncs que tot el mes que ve serà El Trencaclosques d’estiu. Aquesta setmana ha estat força normal. Dilluns va haver-hi l’últim petit gran debat de la temporada (i l’últim Àrea de Joc, el programa d’esports, que vol dir que dilluns que ve tinc una hora extra de programa).
Dimarts vaig entrevistar la Maria Coscoll, que fa les càpsules de català diàries, el Dit i fet. L’audiència encara no la coneixia de debò.
Dimecres, última secció del Síndic de Greuges de Sant Feliu i també última mitologia grega, més una recomanació literària per l’estiu, La conjura de los necios.
Dijous, com que ja havia acabat la ronda d’entrevistes amb les associacions civils de la ciutat (de veïns i de comerciants), va venir la Gemma del Casal de Joves per explicar-me què farien al juliol, també l’Antònia del mercat, amb la seva secció de cuina, i crítica televisiva.
I divendres, nou col·laborador d’estiu, el Javi Córcoles (amic i company de classe a l’Autònoma), ja el coneixeu. Aquest mes de juliol farà la secció de cinema. I vam entrevistar l’Agnés, del grup musical Lilith, i el Jordi, de Bearlin, que van tocar divendres mateix en ocasió del Festijove (III Setmana Jove de Sant Feliu), dins la secció del Joan.

I la setmana que ve, transformació total, amb 5 noves seccions i més de 10 col·laboradors nous. Però ja us ho explicaré la setmana que ve.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 30 de juny del 2007 a les 14:08 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari